"TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Öğretmenlere yönelik olan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" bilgilendirme sunumu,  Okul Müdürümüz Ramazan YILMAZ tarafından yapıldı. Toplantıya okulumuzda çalışan bütün öğretmenler iştirak etti.

"TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ" TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Millî Eğitim Bakanlığınca, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredat taslağı, "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.   "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", hazırlanan yeni öğretim programlarına temel oluşturdu.